Succesul prin Coaching

Coachingul este o relatie in care te eliberezi de temnita autolimitarii dezvoltarii personale care ti-a sabotat succesul in trecut si te ajuta sa utilizezi potentialul imens pe care-l ai.

Ce vrei tu cu viata ta? Este relatia ta cu tine este acea oportunitate sa te descoperi. Coachingul este acea relatie puternica pe care o persoana o poate experimenta atunci cand face schimbari importante in viata lui. Este unică, pentru că nici o altă relatie din vietile noastre nu ofera un asa nivel de sprijin si incurajare.

Ce este un coach?

Un coach  in viata ta este ca si cum ai avea un sistem GPS , care te ghideaza pe traseul spre orice inseamna succes pentru tine.

Imagineaza-ti persoana care asculta si nu doar aude. Este acea persona care te ajuta sa constientizezi ceea ce sti, sa costientizezi visele si dorintele tale si te duce dincolo de limitarile mintii tale.

Coachul este acea persona care te ajuta sa aflii:

  • Ce te face sa functionezi?
  • Care-ti sunt valorile?
  • Ce te pasioneaza?

El te ajuta sa-ti clarifici obiectivele si-ti ofera acele instrumente prin care sa actionezi si sa le duci la indeplinire .

Coachul nu are altceva in agenda lui decat dezvoltarea si succesul, cresterea potentialului tau atat pe plan profesional cat si personal. Este persoana care iti va spune adevarul si iti va tine oglinda intr-un mediu sigur si fara prejudecati, unde devenind constient de adevarul tau iti grabeste dezvoltarea proprie.

Coachul este cel care te ajuta sa te eliberezi din temnita autolimitarii dezvoltarii personale care ti-a sabotat succesul in trecut acolo unde vocile autolimitarii sunt recunoscute pentru ceea ce sunt si in cele din urma sunt dezarmate. Tu vei permite propriului tau potential  sa fie eliberat si utilizat.

Asa este sa ai un coach excelent alaturi de tine !

A New Design (1)

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s