Curatarea casei de energii negative

descarcare

Cu totii dorim sa locuim intr-o casa cu o energie benefica , sa simtim acea placere cand stai in fotoliu sau in pat si te odihnesti. Casele, toate sunt magneti de energie ,buna sau rea pentru ele nu conteaza . Ele sunt precum cristalele.

Ati intrat vreodata intr-un spatiu si imediat ati simtit un sentiment opresiv sau „greu” in atmosfera? Vizitarea anumitor locuri te-a facut sa te simti deprimat, speriat sau suparat intr-un fel si nu ai gasit nici o explicatie logica pentru sentimentele tale? Tu sau partenerul tau, sau un alt membru al familiei, ati intrat vreodata intr-un loc/spatiu/casa si pentru un motiv sau altul ati inceput sa va certati, fara a avea motiv? Ati vazut umbre, se aprind lumini, sunete ciudate…

Cum ne curatam casa de energii negative ?

Este foarte simplu, in primul rand este nevoie de curatare fizica , de aruncat tot ce nu este folositor ce este in surplus, aerisit si spalat.  Persoanele mai sensibile pot usor sa-si dea seama ce fel de energii predomina in casa in care intra si in acest mod pot sa determine si calitatea persoanelor care populeaza acel loc.  Este spre binele vostru , al familiei voastre sa purificati frecvent casele si spatile in care locuiti si lucrati , astfel aduceti iubirea, lumina, progresul si sporul acolo unde sunteti.

Inainte de a incepe curatarea unei case este bine sa va curatati voi ,dupa care se poate incepe ritualul pentru casa.

Sunt mai multe metode fiecare avand diferite vibratii si putere de curatare.

Pentru cei care sunt initiati Reiki  ,se face simbolul Cho Ku Rei pe toti peretii ,tavan si podea ,apoi  Sei Hei Ki . Se aprinde Tamaie in mijlocul camerei , dupa care circular mergeti din colt in colt in fiecare camera.

Urmatorul pas este sa creati un con de lumina care sa cuprinda casa sau apartamentul in care sa introduceti un algoritm de curatare.

Pentru cei care nu sunt initiati Reiki se spun cateva rugaciuni de inceput:

  • Binecuvantat este Dumnezeul nostru….
  • Usa milostivirii…
  • Tatal nostru
  • Psalmul 142

Se ia sare si se pun la colturi in gramajoare mici si la praguri se lasa 24 de ore dupa care se curata si se arunca afara .

Se poate folosi si aghiazma mare cu care se stropeste fiecare camera si se incheie cu tamaiere sau daca aveti betisoare de tamaie sau smirna se aprind si circular se incepe de la usa invers acelor de ceasornic . asa se procedeaza pentru fiecare camera din casa sau spatiu.

In cazul in care simtiti ca spatiul este peste puterea voastra de curatare, chemati preotul pentru o slujba ori Maestri Reiki sau Maestri in alte sisteme care stiu si pot face curatari mai profunde.

Succes si iubire

Lasă un comentariu