Schimbarea

Exista in acest univers infinit o serie de legi care functioneaza aici pe Pamant fie ca dorim fie ca nu. Ele actioneaza in viata noastra indiferent de constientizarile noastre, daca le aplicam le folosim sau nu.

Pentru a intelege aceste legi si a ajunge in lumea spirituala este bine asa cum spune kabala sa trecem si sa intelegem lumea fizica in care suntem, apoi lumea psihica (Iesod) dupa care sa tindem spre Tiferet sau lumea spirituala.

Pentru a intra in lumea psihica este nevoie de Puritate , sa dobanditi  intelegerea adevarata a starii de puritate. In momentul in care luati decizia de a face o schimbare in viata voastra si incepeti sa lucrati la purificare fizica si psihica ,lumina incepe sa patrunda mai usor in voi si veti incepe sa vedeti mai clar lucrurile, particulele bolnave din voi se schimba sunt alungate si devin sanatoase, boala este alungata, deveniti mai puternici si mai bucurosi. Bucuria este un alt aspect al Puritatii. Sanatatea, puterea, cunoasterea, fericirea nemurirea sunt aspecte diferite ale Puritatii.

Va indemn sa vizionati un documentar mai vechi dar actual despre SCHIMBARE. Eliberati tot ceea ce stiti si bucurati-va de film.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s