Cele 21 de legi supreme ale Leaderului

ro+mastermind+gol

Grup Mastermind, LIVE cu tema: Cele 21 de legi supreme ale Leaderului

– Durata: grupul se desfășoara în 6 întâlniri ,1 pe săptămâna, a câte 90 de minute fiecare.

– De ce să participi?
~ Vei conștientiza că fiecare dintre noi avem un prag limitativ care ne va influența eficacitatea atât în zona personală cât și în cea profesională; vei afla care este pragul tău limitativ și modalități prin care îți poți crește potențialul de leadership.
~ Vei afla cum îți poți mări impactul asupra celor cu care interacționezi devenind o persoană cu și mai mare influență.
~ Vei cunoaște câteva din legile de bază ale leadershipu-lui
~ Vei afla că cea mai dificilă persoană pe care o conduci este propria ta persoană… și dacă tot vei afla asta vei afla și câteva aspecte despre cum să faci leadership cu tine însuți.
~ Vei afla că nu trebuie să fii expert, trebuie doar să influențezi pentru că…leadership-ul este influență: nimic mai mult, nimic mai puțin.
~ Vei afla ca e mai important sa-ti gestionezi viata decat sa-ti gestionezi timpul. Timpul este un angajator care dă șanse egale tuturor. Toată lumea primește 24 de ore pe zi – nu mai mult, nu mai puțin – dar nu toată lumea obține aceleași rezultate în cele 24 de ore primite. Vei afla de ce! Pentru că liderii eficienți întotdeauna sunt angajați în mod intenționat în această paradigmă a ciclului de învățare: învață un lucru, trăiește-l și apoi condu-l… și toate acestea pentru că leadershipul face DIFERENȚA… adică tu faci diferența.

– Ce este un Grup Mastermind?
Grupul MASTERMIND oferă o combinație de brainstorming, educație, responsabilitate și sprijin într-un grup foarte restrans de oameni unde îți vei ascuți abilitățile personale și de business. Un grup Mastermind te va ajuta pe tine și membrii grupului de minți potrivite să atingeți succesul.
Participanții se provoacă reciproc pentru a-și stabili obiective importante, și cel mai important, pentru a le realiza. Grupul necesită angajament, confidențialitate, dorința de a fi creativi și fiecare să vină cu idei / soluții, si să se sprijine reciproc cu sinceritate totală, respect și compasiune. Membrii grupului Mastermind acționeaza ca un catalizator pentru creștere si dezvoltare, ei te mențin focusat și te ajută să te deplasezi constant către lucrurile importante din viața personală și profesională. Într-un grup mastermind, agenda unei întâlniri aparține grupului și participarea și angajamentul fiecărei persoane este cheia.

Cine e facilitatorul?

BOTEZATU ROMEO

Sunt trainer, speaker si coach certificat John Maxwell Team .

Reclame

Un gând despre „Cele 21 de legi supreme ale Leaderului

  1. Pingback: Cele 21 de Legi Supreme ale Liderului | ROMEO BOTEZATU

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s